PROMO AYAM GEPREK DARI KEDAI MBOK DHE REMBANG


Kedai kekininan ning Rembang Jenenge Kedai Mbok Dhe Rembang duwe promo winuk lur yoiku AYAM GEPREK + Nasi + Lalapan + Es Milo mung bayar 15 EWU

Lokasine prapatan jaeni ngetan 350 Meter kiri jalan. Nek iseh kangelan ning Google Map ono nganggo kata kunci Kedai Mbok Dhe Rembang


Misal ijeh bingung terus sekalian takok-takok menu liane langsung chat 

Lokasi Kedai Mbok Dhe Rembang di Google Map



Invite chat WhatsApp : 081-542-466-224 untuk info lowongan kerja Rembang dengan mudah & cepat